tiistai 3. huhtikuuta 2012

HEHKUA KASVOILLE

Ei voi liiaksi korostaa ihonhoidon tärkeyttä, mutta poskipuna on se juttu! Ihoa toki täytyy hoitaa päivittäin ja jokaiselta löytynee siihen niksit omasta takaa.

Vähän aikaa sitten keksin, että poskipunalla tosiaan saa hehkua kasvoille ja terveellistä väriä. Enkä nyt tarkoita, että posket hehkuisi kuin palosireeni. Poskipunaa kun laitoin, niin heti tuli pirtsakampi ilme kuin taikaiskusta! Nykyisin käytänkin poskipunaa päivittäin.

Poskipunan on tärkeää olla oikean sävyinen, joten sävyn valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Esimerkiksi minulle kalpeanaamalle ei käy todella tummat poskipunat, joten valitsin hennon sävyn. Jokainen itse päättää, miten punaa lopulta käyttää eli haluaako varjostaa vai tehdä pyöreät punaposket. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää, että punaa levitetään poskiluun korkeimmalle kohdalle. Poskipuna levitetään pyörivin liikkein ja rajat häivytetään. Poskipunia on saatavana puuterina, voiteena tai nesteenä.

Itsellä on käytössä puuterimainen poskipuna. Täydellinen se ei ole. Miinuspuolena on se, että se pitää levittää tosi huolellisesti, koska muuten tulee laikukas tulos tai liian tumma. Ei hyvä. Muuten olen kyllä ollut tyytyväinen. Tulevaisuudessa pitänee kokeilla voidemaista poskipunaa, koska kuulostaa houkuttelevalta, että siten saisi läpikuultavan, luonnollisen ja kevyen lopputuloksen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)