keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

KESÄVAATTEIDEN METSÄSTYKSESSÄ

Kesä tekee kovasti tuloaan. Päivä päivältä olemme lähempänä kesää... auringonpaiste, lämpö, lempeä tuulen henkäys... Kesä on ihanaa aikaa! Pidän kyllä myös muista vuodenajoista. Kesä ei olisi kesä, jos ei ensin olisi talvea.

Kesää odotellessa alkoi tehdä mieli uusia kesävaatteita. Suuntasin viikonloppuna erääseen ostoskeskukseen. Harvoin tulee sinne mentyä, mutta sinne mennessä onkin jo paljon hankalampi tulla pois. Ei sillä, että innoissani ostaisin kaikkea mahdollista. Ei, ei. Pikemminkin päinvastoin. Juuri minulle mieleisiä ja sopivia vaatteita on AINA ja JOKA KERTA niin hankala löytää. Joko vaate ei yksinkertaisesti istu hyvin tai sitten siinä on joku outous, joka ei miellytä. Oman tyylini tiedän, mutta välillä olisi kiva kokeilla jotain "repäisevää". Ja sitten se mutta: sovittaessa, kun aina ilmenee joku outo juttu.

Vaateostoksilla turhautuminen on huipussaan ja se tuottaa harmaita hiuksia. Eniten ongelmia tuottaa juuri vaatteen istuvuus. Miten miusta tuntuu, että vaatteita suunnitellaan vain pitkille ja hoikille? Murrr. Sellainen, kun en ole. Monet kerrat olen miettinyt, että sama vaate näyttää erilaiselta eri ihmisten päällä. Niin, ehkä vain olen liian tarkka (lue:nirso) siitä, mitä kelpuutan vaatekaappiini?

Lauantaina ostoskeskuksessa sain kuitenkin yllättyä erittäin positiivisesti! Siis tuli löydettyä kaikkea kivaa. Mie? Miten se on mahdollista? Toki tuli sovitettua monet, monet ja monet vaatteet, jotka vaaterekillä näyttivät niin ihanilta, mutta sovituskopissa karu totuus tuli vastaan. Ei sitä oltukaan tehty juuri minulle...

Olen kuitenkin tosi iloinen, että pitkästä aikaa löytyi kaikkea kivaa ja nyt täpinössäni haluan näyttää kivoja löydöksiä teillekin. Tuli tosiaan ostettua monta vaatekappaletta, tai siis paitoja, mutta kyllä varmasti tämän kesän vaateostokset oli tässä. Kohta ei miun vaatteet mahu matkalaukkuun ja se voi olla siinä vaiheessa aikamoinen ongelma, jos/kun haluan palata Suomeen...
Lauantai meni siis hyvin. Arvelin, ettei Pääsiäisenä voi olla paljoa väkeä, mutta mitä vielä! Joka puolella oli jatkuva ihmisvirta, mutta aivan erityisesti Primarkissa. Primark myy vaatteita tosi edullisesti. Sieltä löytyi tuo musta paita, josta tykkäsin heti. Pakkohan se on omaan intiutioon luottaa. Jos joku vaate tuntuu omalta heti kättelyssä, niin ei silloin voi kovin pahasti mennä metsään. Minulle ei vaatteen merkillä ole väliä. Kun vain itse siitä tykkään, niin se on pääasia (merkistä viis)!

Tällä postauksella omasta positiivisesta kokemuksestani haluan kannustaa kaikkia rohkeasti etsimään omannäköisiä ja sopivia vaatteita, vaikka varmasti liian usein se tuntuu "mission impossible".

Kivoja vaatteita on mahdollista löytää!


2 kommenttia:

  1. Nättejä paitoja olet löytänyt! Tuo ensimmäinen varsinkin on hauska kaikkine yksityiskohtineen :) Mäkin olen ulkomailla käydessäni ostellut vaatteita Primarkista ja hyvin ovat kestäneet halvasta hinnasta huolimatta! :)

    VastaaPoista
  2. Oi että, kiitos! Kiva kuulla. :) Toivottavasti miunki ostama paita kestäisi yhtä hyvin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)