perjantai 27. huhtikuuta 2012

SUKKAHOUSUKOMMELLUKSIA

Niin, nyt olen jo varmasti kuukauden päivät yrittänyt saada kirjoitettua teille rakkaat lukijat artikkelia sukkahousuista. Kyllä luit oikein. Sukkahousuista. Ne kun löytyy varmasti jokaisen naisen vaatekaapista ja jos ei muuten tule käytettyä, niin yleensä viimeistään juhliin ne kaivetaan esille. Mutta on sukkahousuista paljon muuhunkin!

Toivon todella, että ihan lähipäivinä saan kirjoitettua sen artikkelin, jossa johdatan teidät sukkahousujen saloihin ammattilaisten avulla. Artikkelia en vain vielä ole saanut kirjoitettua. Ei, kyse ei ole ollut miun saamattomuudesta… Kävi vain niin klassisesti, ettei kommelluksilta ole voitu välttyä.
Valaisen hieman asiaa... Kyseinen sukkahousuartikkeli on tarkoitus toteuttaa yhteistyössä erään espanjalaisen sukkahousuihin erikoistuneen liikkeen kanssa. Myymäläpäällikkö, jonka piti antaa haastattelu, sairastui mystisesti ja katosi kuin pieru saharaan… Sinnikäänä ja periksiantamattomana en moisesta lannistunut. Sovittiin, että haastattelun sijasta annan kyselylomakkeen ja täyttävät sen sitten, kun tämä myymäläpäällikkö palautuu sairaslomalta. Nyt on kulunut jo kuukausi. Monet kerrat olen käynyt kyseisessä liikkeessä, josko vihdoin olisi se kysely valmis, jonka avulla saan tehtyä sitten sen artikkelin. Niin innoissani jo sitä kirjoittaisin, kun mielenkiintoinen aihe.

Ihmettelette varmaan, miksi ne myyjät ei täytä sitä. Tämä on nyt osittain tätä espanjalaista kulttuuria. Ne vähemmän tärkeät asiat jätetään huomiselle. Lisäksi he haluavat juuri myymäläpäälikön tekevän sen, koska heille oli epäselvää mm. saako liikkeen nimi olla esillä. Yksi noista myyjistä lupautui kuitenkin täyttämään kyselyn -anonyymina. Ihan hyvä, olen tyytyväinen, nyt vain odottelen niin malttamattomana milloin se olisi valmis!

Olen kyllä todella kiitollinen, että suostuivat yhteistyöhön. Ymmärrän toki sen, että sairaudelle ei maha mitään ja toivon, että pikaisesti parantuisi tämä myymäläpäällikkö, totta kai! Olin nimittäin varautunut siihenkin, että sanoisivat heti kättelyssä EI. Onneksi siis näin päin… Vaikka nyt olen jo käynyt liikkeessä NIIN monta kertaa ja aina palannut tyhjin käsin. Tai ei sittenkään….

Viime kerralla jätin heille miun cv:n ja sanoin, että nyt kun kerran jo tunnetaan, niin voitte ottaa miut töihin. Oli meillä kyllä mahdottoman hauskaa, kun myyjä sitten tokaisi: ”Sinua siis kiinnostavat sukkahousut, eh? Vähänkö naurettiin maha kippurassa.
  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)