tiistai 17. huhtikuuta 2012

MATKALLE

Tää pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja lähtee viikonoppureissulle. Luvassa on luontoaktiviteetteja kuten patikointia ja luonnosta nauttimista. Matkakohteena on Soria eli ihan Espanjassa pysytään. 

Aina matkalle lähdettäessä imen itseeni tietoa yleensä internetistä, muttei kirjojakaan sovi vähätellä. Itse asiassa, kun mainitsin naapurin tädille Soriasta, niin hän kaivoi mahottoman ison kirjapinon minulle lainaksi. Eittämättä minulla on todella ystävällinen naapuri. 

Tässä kyllä riittää luettavaa, huhhuijjaa. Harvoin kuitenkaan tulee luettua matkaoppaita kannesta kanteen. Tapanani on selata ja etsiä itseäni kiinnostavat kohdat, jotka luen sitäkin intensiivisemmin.
Matkojen kautta saan tavallaan aina mahdollisuuden oppia ja nähdä uutta! Kamera räiskyy aina tiuhaan tahtiin, kun mie napsin kuvia. En vaan voi sille mitään, mutta joka pikku asia... se täytyy ikuistaa. Taitaa olla vielä uuden kameran hurmaa, kuka tietää, mutta valokuvaaminen on vaan niin kivaa. Kaiken lisäksi monesti olen osunut paikalle, jossa tapahtuu jotain. Olen nähnyt mm. mielenosoituksia, poliisit toiminnassa... Olisin varmasti tosi hyvä toimittaja! ;)

Soriasta kerron lisää matkan jälkeen... Matkakertomukset yritän aina tehdä siten, että siitä olisi mahdollisimman paljon hyötyä sille, joka on seuraavaksi lähdössä reissuun samaan kohteeseen. Kuten postaukseni Lontoosta

Jännityksellä matkaa odottaen…Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)