perjantai 27. heinäkuuta 2012

ALENNUSLÖYTÖ

On nuo alennukset vaarallista aikaa. Mielessä oli toki pyörinyt, että kaipaan uusia tuulia vaatekaappiin, mutta en sentään ajatellut ruveta vielä ostelemaan uusia juttuja.

Toissapäivänä piipahdin hetken mielijohteesta Cache-Cachessa. Halusin katsella kesämekkoja. Kokeilin muutamaa, mutta ei, ei hyvä. Kauniilta ne näyttävät vaaterekissä roikkuessa, mutta minun päälle ne ei vain istu. Olin jo poistumassa liikkeestä, kun silmäni iskeytyivät hameeseen, joka valloitti heti. Hameessa huomion kiinnittää ihastuttavat kuviot. Alennuksen myötä hinnasta oli tiputettu puolet pois. Kun vielä kokeilin hametta, en voinut kuin todeta, että olin ihastunut: täydellinen hame! 
Niin sitten päädyin ostamaan hameen. Värimaailma on periaatteessa sitä samaa, mitä vaatekaapistani jo löytyy vähän liiankin paljon, mutta hameen kuviointi on ihana. Kuviollisia vaatteita ei minulla pahemmin ole, eikä varsinkaan toista samanlaista, joten jotain hitusen erilaista onnistuin tuomaan vaatekaappiini. Nyt vain pitäisi keksiä, miten yhdistellä... :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)