maanantai 9. heinäkuuta 2012

HÄÄLOOK –JÄNNITYS TIIVISTYY

Tiedättekös mitä? Nyt vihdoinkin häävieraan lookkini olisi valmis –ainakin melkein! Meikki on mietitty jo aika tarkkaan, juhlapuku on ostettu ja pesulassa käytetty, hiuskoriste on valmiina, kengät kaivoin kaapin pohjalta… huivikin tuli ostettua heräteostoksena, mutta olen tosi tyytyväinen. Huivilla oli hintaa vain 2,90€, mutta ei uskoisi, niin hienolta se näyttää. Täytyy viel hehkuttaa pesulaa! Juhlapuvun pesu maksoi 6,90€, ei minusta mikään paha hinta. 

Ainut murheenkryyni on nuo miun hiukset. Suoristusraudalla tein viikonloppuna kiharoita ja niistä tuli aikas kivat. Tosin hiusten takaosio on vaikea ja työläs laittaa yksin, ainakin näin tottumattomalle hiustenlaittajalle. Kivat kikkurat sain kuitenkin aikaiseksi, mutta suureksi harmistukseksi ne lässähtivät (”katosivat”) tosi nopeasti. Tässä alkaa tuntumaan, ettei se kampaaja olisi ollenkaan hullumpi vaihtoehto. Huoh!

Muuten on tosi hyvällä mallilla kaikki. Huomenna menen hakemaan juhlalaukkuni postista ja en kyllä malttaisi odottaa, että pääsen hypistelemään sitä! Sitten voin keskittyä tärkeämpiin asioihin, esimerkiksi nauttia vain hetkestä, siitä jännityksen tunteesta. Tosin voin vaan kuvitella, että minun jännittäminen on pientä verrattuna morsiammen.

Olen ihan innoissani noista häistä. On jo ihan hääfiilikset!

Tähän vielä muutama inspiraatiokuva... 

Kuva lainattu täältä.
Kuva lainattu täältä.
Prinssi Felipe ja Letizia Ortiz Rocasolano menivät naimisiin v.2004 toukokuussa Madridissa. Huomatkaa Letizian valkoinen kukkakimppu. Valkoinen väri liitetään puhtauteen ja viattomuuteen. Tiesittekö, että kukilla on oma symbolinen merkityksensä? Jokainen laji symboloi jotain tiettyä asiaa. Esimerkiksi valkohuonevehka kuvastaa eleganssia, ylhäisyyttä ja vilpittömyyttä. Valkohuonevehkaa käytetään yleensä hautajaiskukkana, mutta myös morsiuskimpuissa (Wikipedia).
Kuva lainattu täältä.
Valkohuonevehkoista tehty kimppu on yllättävän kaunis.
Kuva on lainattu täältä.
Olen muuten ollut aikaisemmin espanjalais-puolalaisissa häissä ja niistä jäi hyvät muistot.

Onko teillä kokemuksia häistä ulkomailla? Jos on, niin olisi ihanaa kuulla kokemuksianne!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)