maanantai 23. heinäkuuta 2012

BARCELONA MIELESSÄIN

Innoissani tässä suunnittelen minireissua Barcelonaan, jonne suuntaan ensi viikolla. Barcelona on toki tuttu kaupunki, mutta on ihanaa palata takaisin ja kiertää tuttuja paikkoja. Reissuni pääasiallinen tarkoitus ei ole kaupunkiin tutustuminen, vaan ennen kaikkea hyvän ystävättäreni tapaaminen.

Mikäpäs sen kivempaa kuin kiertää tuttuja paikkoja hyvässä seurassa. Sen verran seikkailumieltä otan mukaan, että tutuilta poluilta poikkeaminen on sallittua, jos vaikka näkisin jotain aivan uutta. Uudet nähtävyydet olisivat piristävä poikkeus. Koska ystävättäreni tulee Suomesta asti, niin menemme hänen ehdoillaan ja tulemme varmasti kiertämään Barcelonan kuuluisimmat nähtävyydet.

Tässä vielä tämän päivän asua: vihreä hame ja kauluspaita, jonka jo esittelinkin aikaisemmassa postauksessani täällä ja nyt siis jo heti käytössä. Ihmeen hyvin tuo valkoinen nyt käy minulle -kiitos rusketuksen. Jos olisin ihan naturellina, niin minua tuskin erottaisi tuosta valkoisesta. ;)

Vihreällä hameella puolestaan on jo useampi vuosi takanaan, vaikkei uskoisi -eihän? On tuo hame edelleen vain niin ihana! Ikäisekseen hyvin säilynyt. Vaikka vihreä värinä sinällään tylsistyttää, on se kaikesta huolimatta kuitenkin aika hyvä väri ja noh.. käy minulle pirun hyvin, kun silmätkin on samanväriset. Aika hyvä tekosyy ostaa aina vihreää, paitsi etten enää aio ostaa, ellei se olisi ihan uusi sävy... Vaatekaappini värimaailma kaipaa uusia tuulia.
Valkoinen kauluspaita: Mango
Vihreä hame: Espanjasta
Sandaalit: Kaymo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)