tiistai 17. heinäkuuta 2012

RILLIT HUURUSSA/THE BIG BANG THEORY

Esittely
Rillit huurussa on tilannekomediasarja, joka kertoo kämppäkavereista, Sheldonista (Jim Parsons) ja Leonardista (Johnny Galecki). He ovat huippuälykkäitä fyysikoita, mutta eivät tiedä naisista mitään.
Kuva on lainattu täältä.
Arvostelu
Rillit huurussa on vallan mainio sarja: kepeä, mutta vakava samaan aikaan. Sarjaa katsoessa saa aina nauraa maha kippurassa. Tilannekomedia on loistavaa ja sarjassa näkyykin monta ihastuttavaa oivallusta. Täytyy vain olla tosi tarkkana. Jo yhden jakson aikana saattaa tulla sellainen tietopläjäys, etten ihmettele, jos joku on sen jälkeen vähän ulalla.  

Erityisesti Sheldon on mielettömän hyvä hahmo ja kaikki kiitos upealle näyttelijälle Jim Parsonsille. Myös muut hahmot ovat kaikessa nörttiydessään varsin jänniä, mutta tylsin hahmo lienee Leonard. Eikä hän edes ole tylsimys –paitsi joskus, varsinkin miettiessään oikeaa vastausta ja tuijottaessaan taivaalle. Ehdottomasti näkemisen arvoinen sarja kaikille tilannekomedian ystäville!

Sarjan ainoa huono puoli on pieni ristiriitaisuus, joka on havaittavissa sarjan kulussa. Jokainen jakso kertoo uuden tarinan. Ristiriitaisuus on siinä, että sarjassa on se punainen lanka ja siten jaksotkin periaatteessa jatkumoa toisilleen. Kuitenkin on outoa, että joidenkin jaksojen jälkeen luulisi tarinan kehittyneen, mutta sitten yhtäkkiä kaikki näyttää taas alkavan puhtaalta pöydältä. Tästä pienestä epäkohdasta huolimatta sarja on LOISTAVA. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)