tiistai 24. heinäkuuta 2012

HEDELMÄINEN MAKUNAUTINTO

Kirjoitan tänne blogin puolelle vinkkiä paikoista, jonne kannattaa poiketa Espanjan reissulla.

Vinkkaan teille tällä kertaa sellaisesta paikasta kuin Frutolandia; yritys, joka myy pääasiassa mehuja ja voileipiä. Kyseessä ei ole mitkä tahansa mehut, vaan ne on itse tehtyjä ja todella laadukkaita –mausta puhumattakaan. Frutolandia perustettiin ensin Zaragozaan ja myöhemmin se on levinnyt Valenciaan ja Pamplonaan. Piakkoin yritys avaa ovensa myös Madridissa ja Barcelonassa.

Itse poikkesin jokin aika sitten Frutolandiaan ja aina haltioidun heidän mehuistaan. Ne ovat taivaallisia! Itse tilasin sellaisen mehun, joka sisälsi appelsiinia, persikkaa, banaania, mansikkaa ja maitoa. Maku oli jälleen kerran taivaallinen ja juoma ihastuttavan raikas. Ihan täydellistä!2 kommenttia:

  1. Aaah kiitos vinkistä! Barcelonassa on Ramblalla se iso markkinahalli josta saa myös aivan ihania mehuja. Kiva että mehuputiikkeja tulee lisää.

    VastaaPoista
  2. Ollos hyvä, ja samoin kiitos Barcelona-vinkistä, olenkin menossa Barcelonaan ensi viikolla. :)

    Niin, tuli vielä mieleen kommentoida tuosta Frutolandian hintatasosta, kun ei tullut mainittua tekstissä. Frutolandiassa nuo mehut on kieltämättä hintavia, mutta arvostan tosi paljon sitä, että he tekevät mehut ihan itse. :) Ja siis ehdottamasti kannattaa kokeilla! :) Vaikka valitsisi mehun listasta silmät kiinni, niin varmasti tulee todella hyvä mehu. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)