tiistai 3. heinäkuuta 2012

MEIKKI VIHREILLE SILMILLE JUHLIIN

Intouduin kokeilemaan juhlavaa silmämeikin tekoa. Tykästyin tähän tyyliin ja melko varmasti meikkaan silmäni näin tuleviin häihin. Tarkoitus on vielä harjoitella tämän silmämeikin tekoa. Esimerkiksi ruskean sävy ei nyt erotu kovinkaan selvästi. Ties mitä variaatioita tästä vielä syntyykään!

Ajatus silmämeikistä alkoi kehkeytymään, kun mietin juhlamekkoni ja silmien väriä. Tulin siihen tulokseen, että silmissä värien ei tarvitse olla sama kuin juhlamekon, vaan pääasia on, että väri käy silmiini ja siten tuo silmäni esille edukseen. 

Selailin netissä lukemattomia sivuja ja videoita. Lopulta löysin videon, jonka silmämeikki miellytti ja vaikka silmieni vihreän sävy on tummempi, niin uskoin meikin käyvän minulle. Iiriksen sävy vaikuttaa myös lopputulokseen, joten siinä mielessä halusin myös ruskeaa. Tein kivan löydön: Pearly Stick Eyeshadow by Deborah Milano.

Video ja tarkemmat ohjeet meikin tekoon (englanniksi) löytyy täältä

Käyttämäni tuotteet.
Meikin teko:
1. Laita väriä luomikynällä (esim. Pearly Stick Eyeshadowia) luomille ja häivytä lähes kokonaan liikkuvalle osalle.
2. Levitä luomien ulkonurkkaan violettia luomiväriä siveltimellä, ensin tuputellen ja sitten vetäen.
3. Lisää ruskeaa värisävyä siveltimellä luomen keskikohtaan. Käytä sivellintä häivyttäen ja edeten ylöspäin.
4. Laita hopealuomiväriä luomen sisänurkkiin antamaan valoa ja kimallusta. Hopeaa voi laittaa myös silmien alaosaan tai sitten luomikynällä, jolloin väri on hyvä laittaa siveltimeen ja sillä sitten levittää. 
5. Lopuksi voi vielä laittaa pienen sipaisun luomikynällä luomen yläosalle kulmiin, muista häivytys.
6. Halutessasi voit taivuttaa ripset.
7. Viimeiseksi laita ripsiväri. 


Tosiaan sovelsin jonkin verran... niin tekin voitte tehdä!

Esimerkiksi itselläni oli pitkään ollut tuo hopeinen luomiväri käyttämättä, niin näin sen sitten sain käyttöön. Juuri hopea toi kivan juhlallisen säväyksen. Ensi kerralla yritän saada ruskean sävyä paremmin esille, koska se yhdistettynä violettiin on jotenkin niin kaunista! Ei hullumpi näinkään, vaikkei täydellinen olekaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)