maanantai 2. heinäkuuta 2012

ROHTUNEET HUULET

Voi hitsin hitsi! Havahduin tänään siihen, että huuleni ovat pirun huonossa kunnossa. Näky on toivoton. Huulten rohtumiseenhan voi olla monia syitä, esimerkiksi raudan puutos. Se ei nyt kuitenkaan yhtään lohduta, kun haluan takaisin miun ihanat huulet!

Tästä alkaa huulihysteria. Otan huulet tarkkaan syyniin ja aloitan tehohoidon. Samalla tulee testatuksi, miten pikaisesti saan huuleni kuntoon –jos saan?!

Lähtötilanne:  ”toivoton”
Toimenpiteet: uuden, paremman ja hoitavamman huulirasvan osto ja ahkera käyttö
                               hunaja-sokeri-kuorinta kerran viikossa + kosteutus kuorinnan jälkeen
                               Bepanthen (saapuu paketissa ensi viikolla, tik-tak tik-tak, ehdinkö pelastaa                                     huulet häihin?)
                               EI huulipunille –ja kiilloille (nyyh, mut ei voi mitään, ne ei vaan näyttäisi                                                                      yhtään hyviltä minun korppuhuulissa)
                               ● EI enää huulten kostuttamista kielellä (tähän olen sortunut)
                               ● veden juontia kaksin käsin
                               ● rautaa ja B-vitamiineja napaan + ravintolisät

Tavoitteet:      terveet, kauniit ja pehmeät huulet

Minua odottaa siis apteekkireissu, mutta eipä kovin kauas tarvitse mennä. Sinne siis heti oitis ja jospa ainakin tämä päivä olisi pelastettu.

Ja tähän vielä pakollinen ENNEN kuva… älkää järkyttykö!
Rohtuneet huuleni ilman huulirasvaa, ilman mitään. Päivän polttava kysymys: miten olen saanut huuleni tähän kuntoon?
Lisää kuulumisia huulten pelastus-operaatiostani ensi viikolla…4 kommenttia:

 1. Kookosöljy (luontaistuotekaupan, ei marketin kookosrasva) on tosi hyvää myös huulille. Eikä rasita huulia niinkuin monet huulirasvat! Sitäpaitsi se käy myös iholle, hiuksiin, sisäisesti nautittuna ruoanlaittoon jne jne. Monikäyttöinen tuote. Mutta huulten hoidossa paras!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! :) En tiennytkään tuota, mutta luonnontuotteet on varmasti parhaimpia. Kookosöljy tosin kuulostaa eksoottiselta, löytyyköhän sitä Espanjasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm...en itse ole vielä Espanjan tarjontaa luontaistuotteista kovin paljoa katsellut. Onhan sielläkin joitain terveyskauppoja -saattaapa löytyä. Empäs heti muistanutkaan että asustelet siellä! Me olemme toistaiseksi aina jonkun aikaa kerrallaan, esim. nyt Suomessa, mutta viikon loma tulee elokuussa ja sitten ollaan marraskuusta koko talvi siellä. Onneksi päästään pakkasia pakoon!

   Poista
 3. Niin, Suomessa kun tosiaan on ihan kaikkea ja just esim ne luontaistuotekaupat on niin hyvin varusteltuja, ruokakaupoista puhumattakaan. Ihmeen hyvin on nyt nää miun huulet tervehtyneet tuolla apteekin kosteuttavalla ja aurinkosuojan omaavalla huulirasvalla ja lisäks oon yrittäny litkiä vettä ja ottaa rauta-ja b-vitamiinikuurin. Vois kyl viel piipahtaa jossain terveyskaupassa katsomassa valikoimaa. :)

  Kuulostaa hyvältä olla Espanjassa talven yli! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)