perjantai 6. heinäkuuta 2012

ITSE TEHTY HIUSKORISTE

Kun prinssi William ja Kate menivät naimisiin, syntyi ilmiö nimeltä hiuskoristeet. Hiuskoristeet eivät sinällään olleet mikään uusi asia, mutta Williamin ja Katen häiden jälkeen, ne singahtivat ennennäkemättömään suosioon. Yhä edelleen ne ovat valtaisassa suosiossa. Ja mikseivät olisikin? On piristävää nähdä erilaisia hiuskoristeita. Ei kaiken tarvitse olla niin tylsää!

Kuten tiedättekin, olen menossa häihin vieraaksi ja mitäpä muutakaan ajattelin hiuksiini kuin hiuskoristetta tai tarkemmin sanottuna pientä, sievää kukkasta. Sellaista, jonka voisin vain töksäyttää kiharapehkoon, tiedättehän? 

Melkein luovuin toivosta löytää THE kukka. Ensinnäkin suurin osa hiuskoristeista oli sellaista XL-kokoa, kun minä puolestani ajattelin sellaista pientä kukkaa ilman mitään suurempia hilpetöörejä. No, ei löytynyt sellaista. Jos se ei ollut koosta kiinni, niin sitten tökki väri! Kunnes sain AHAA-elämyksen! Teen hiuskoristeeni ihan itse!

Tunnen erään floristin. Häneltä sain juuri oikeanlaisen kukan niin väriltään kuin kooltaan. Hän myös suunnittelee ja toteuttaa hiuskoristeita. Hän sitten auttoi minut alkuun tuon kukkakoristeen kanssa ja loput tein minä ihan itse. Aikamoista näpräämistä, mutta jotain sain kuitenkin aikaiseksi… 
Kuva on tarkoituksella mustavalkoinen. En nimittäin halua, että kukan väri paljastuisi vielä tässä vaiheessa. Kukka nimittäin sointuu kivasti yks yhteen juhlamekkoni kanssa. 

Hiuskoriste on tehty tekokukasta, jonka jokaisen terälehden kävin lävitse kimalleliiman kanssa. Kukkanen kiedottiin pieneen palaan kangasta ja siten saatiin samalla laitettua pinni. Se on kuin mini-mini-kukkakimppu. Vielä kun saisin testattua toimiiko tämä suloisuus minun hiuksissa. Toivottavasti!

Jos ette näe minua blogin puolella ikuisuuteen, niin olen hautautunut kylppäriin testailemaan eri kampauksia! Joskus hiustenlaitto on niin rasittavaa ja juuri siksi en arkena jaksa pahemmin vaivautua. Vaihtelu kuitenkin virkistäisi, joten siinä mielessä haluan panostaa tulevaan juhlakampaukseen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)