tiistai 31. heinäkuuta 2012

MEKKOJA, MEKKOJA

Olen jo jonkin aikaa halunnut hankkia vaatekaappiini sellaisen ihanan ilmavan kesämekon. Sellaisen, joita nyt pitkin kesää on näkynyt naisten yllä Espanjan katukuvassa. En koskaan ole ollut varsinaisesti mikään mekkotyttö, mutta näillä helteillä mieli on muuttunut. Jos vain löytysi se unelmien kappale, niin ties vaikka minustakin kuoriutuisi kunnon mekkotyttö ja ehkäpä en sitten enää huolisikaan mitään muuta päälleni kuin mekkoja, mekkoja? ;)

Lukuisista yrityksistä huolimatta sellaista unelmien mekkoa ei ole tullut vastaan. Joko ei värit tai kuviot ole miellyttäneet tai sitten se ei ole istunut ollenkaan kivasti. Viimeksi koettaessani erästä kesämekkoa, se näytti pikemminkin teltalta minun päällä. 

Tässä on yksi mekko, joka ainakin mallin yllä näyttää hienolta. Tämä kyseinen mekko on "Mile" Multicolor (Privalia).
Kuva on lainattu Privalian Facebook-sivuilta, täältä.

Tässä puolestaan asu menneeltä viikonlopulta. Vihreä mekko on tämän kesän ostoksia, eli siis melkoisen tuore tapaus ja tykkään siitä tosi paljon. Sellainen kevyt, liehuva, ilmava kunnon kesämekko se ei ole, mutta muuten varsin söpö! Ja on muuten tuonut miulle jo tähän mennessä harvinaisen paljon harmaita hiuksia.

Siis sille on jo nyt sattunut vaikka mitä -todellinen huonon onnen mekko! Tällä hetkellä se on tuolla lipaston päällä odottamassa, että otan neulaa ja lankaa kauniiseen käteen ja alan ompelemaan. Huoooh!

Pahoittelut muuten huonosta kuvanlaadusta, hämärässä/yöllä kuvaaminen on haastavaa ja väkisin tulee tollain sumuinen, jos ei ole jalustaa. Mutta tähän on nyt tyytyminen. 

                                                                                           Mekko: Mango

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)